Hier vindt u een paar voorbeelden van dakkapellen die door Maatkracht zijn geplaatst.

De kunststof dakkapellen worden bij Maatkracht onderhoudsvrij gebouwd. Dat wil zegen dat er niets meer kan roten of vergaan aan de buiten kant. Wij gebruiken de volgende materialen voor een prefab dakkapel, keralit, ki-kern of trespa voor de buiten bekleding. Kunststof kozijn met draai/kiep vleugels en vaste ramen met ontluchting roosters. Tegen meer prijs een rolluik, insecten horen of zonsverduistering gordijn. Voor binnen hoeft u alleen nog maar de slapers (draag balken) af te timmeren. Dit omdat wij sandwich panelen gebruiken, deze zijn 120mm dik en gelijk geГЇsoleerd. De binnenkant van het dakkapel is dan wit, wat u natuurlijk een andere kleur kan schilderen (verven). Het dakkapel plaatsen doen wij in 1 dag. De dakkapel prijs start vanaf € 1500,-- per meter De dakkapel kosten voor het onderhoud zijn nihil, dat wil zeggen 1 keer in de 2 jaar even schoonmaken aan de buitenkant als u dat wenst. Dit hangt af van waar het dakkapel staat, daar waar veel hoge bomen staan kan er wat groene aanslag op komen. Dat weet u natuurlijk wel, want dat is bij de rest van uw woning dan ook zo.

Dakkapel Wijk bij Duurstede

Dakkapel Wijk Bij Duurstede

Dit dakkapel staat in Wijk Bij Duurstede. Het dakkapel is afgewerkt met ki-kern crГЁme. Hij heeft een kunststof kozijn met 3 draai kiep vleugels (draairamen) en 2 vaste ramen.

Dakkapel Amsterdam

Dakkapel Amsterdam

Dit dakkapel staat in Amsterdam. Het dakkapel is ook afgewerkt met ki-kern maar dan in de kleur wit. Ook met een kunststof kozijn met 1 draaikiep vleugel en 2 vaste ramen, waarvan links met een ontluchting rooster.

Dakkapel Horn

Dakkapel Horn

Dit dakkapel staat in Horn bij Roermond. Het dakkapel is afgewerkt met trespa in de kleur crГЁme. Met kunststof kozijn 1 draai kiep vleugel en 1 vast raam in de kleur crГЁme.

Maatkracht ook op Facebook

Maatkracht ook op Google+

Trap prijzen

euros

Hebt u een bepaalt budget in gedachten?

Selecteer hier een bedrag en de website laat u trappen zien tot en met het bedrag wat u aan geeft. Op deze manier kunt u een trap die u ergens op het internet heeft gezien zeer snel terug vinden. Bij het invullen van een hoog bedrag kan het zijn dat de pagina zeer veel reseltaten geeft en daar door iets langer moet laden.

  • Trap prijzen tot €
  • Gastenboek Maatkracht trappen

    Neem ook even een kijkje in ons gastenboek. Of schrijft u zelf alstublieft iets in het gastenboek. Hier mee zult u de service en kwaliteit van ons alleen maar verbeteren.

    Stel uw vraag