Werkbladen en meubelpanelen in vurenhout eikenhout en beukenhout

Voordeel van massief hout, is dat als u het zaagt ziet u aan de zijkant gewoon weer die houtsoort die u heeft gekocht. De werkbladen zijn aan 2 kanten afgerond Meubelpanelen & werkbladen van verschillende soorten massief hout(dus niet beplakt) zoals, dennen(lijkt op grenen), beuken en eiken. Tevens in verschillende maten. Lamellen in breedte verlijmd (vochtigheid ongeveer 8/12%) Finger-joined (tegen kromtrekken) met microgebit in lengte snellijm, hoge stevigheid aan vochtigheid. De panelen en werkbladen zijn alleen verkrijgbaar in onderstaande maten en houtsoorten. Wij leveren door heel Nederland. Alle trap prijzen die u op deze pagina vindt zijn inclusief BTW. Wilt u meer weten? Bel even met Maatkracht trappen +31 (0) 343 59 27 70

Vuren meubelpaneel paneel

Vuren meubelpaneel Meubelpaneel

Dit meubelpaneel kunt u gebruiken om een kast te maken, maar ook om een trapgat af te timmeren
Nog 0 op voorraad
Prijs € 0
Vuren meubelpaneel MeubelpaneelTrap prijzen

euros

Hebt u een bepaalt budget in gedachten?

Selecteer hier een bedrag en de website laat u trappen zien tot en met het bedrag wat u aan geeft. Op deze manier kunt u een trap die u ergens op het internet heeft gezien zeer snel terug vinden. Bij het invullen van een hoog bedrag kan het zijn dat de pagina zeer veel reseltaten geeft en daar door iets langer moet laden.

  • Trap prijzen tot €
  • Gastenboek Maatkracht trappen

    Neem ook even een kijkje in ons gastenboek. Of schrijft u zelf alstublieft iets in het gastenboek. Hier mee zult u de service en kwaliteit van ons alleen maar verbeteren.

    Stel uw vraag