Trappen op maat gemaakt

Tweekwarten trap

Hier ziet u slechts enkele voorbeelden van de houtsoorten die wij in het assortiment hebben. Deze trappen op maat zijn verkrijgbaar in vuren (denk aan een zoldertrap of een trap in de schuur), grenen , mahonie, essen, merbau, iroko, jatoba, berken, esdoorn, eiken en beuken. De prijzen voor een vaste trap zijn vanaf € 609,- exclusief BTW. Voor een offerte aanvraag hebben wij de volgende maten nodig:
De hoogte van bovenkant vloer tot en met bovenkant vloer, en de trapgat afmetingen. Enkele voorbeelden van trapmodellen treft u hieronder aan. Deze maten zijn slechts voorbeelden, voor u gelden meestal andere maten. De trap wordt dan ook volgens uw maatvoering gemaakt.

HomeEen trap offerte maken

Of maak zelf de prijs van een trap. Alle hieronder genoemde prijzen zijn voorbeelden van mogelijke vaste houten trappen, exclusief BTW en exclusief trap plaatsen, trapgat maken. U kunt bij ons ook per telefoon een prijs opvraag doen, zo kunnen wij sneller en goedkoper werken en leveren. Maten op het voorbeeld hier onder zijn niet van belang, bijna alles kan. Neem voor de juiste maten contact met ons op. Via offerte aanvraag of Tel: 0343-592770

Geachte Klant en bezoeker,

Bij opdracht van een trap op maat gemaakt krijgt u een 3D bestandje. Dit 3D bestandje krijgt u via de mail en laat u uw trap in 3D zien. U kunt dan uw trap met toebehoren zoals trapleuningen, hekwerken, balustrades, wanden, ramen, deuren, enz. helemaal rondom bekijken. Dat 3D bestandje kunt u niet openen zonder deze 3D viewer van Pixelplan O4C Viewer. Als u toch al van plan bent om een trap op maat gemaakt bij ons te bestellen, kunt u deze viewer alvast downloaden.

Trap prijzen

euros

Hebt u een bepaalt budget in gedachten?

Selecteer hier een bedrag en de website laat u trappen zien tot en met het bedrag wat u aan geeft. Op deze manier kunt u een trap die u ergens op het internet heeft gezien zeer snel terug vinden. Bij het invullen van een hoog bedrag kan het zijn dat de pagina zeer veel reseltaten geeft en daar door iets langer moet laden.

  • Trap prijzen tot €
  • Gastenboek Maatkracht trappen

    Neem ook even een kijkje in ons gastenboek. Of schrijft u zelf alstublieft iets in het gastenboek. Hier mee zult u de service en kwaliteit van ons alleen maar verbeteren.

    Stel uw vraag